Dobro došli Gost
 (Registracija -  Prijava)
Dolazi Šef!?
Portal FORUM Download
Posljednje Najave: TOJESIGURA I BET-AT-HOME NAGRAĐUJU Gostiju Online: 3    Članova Online: 0
Preporučena Kladionica
1 2 3 4 5

Open / Close Module Close Module
Korisnici na chatu:
Nema nitko.

Pokreni Chat

Open / Close Module

Open / Close Module Close Module
Opća Statistika
Imamo 15142 registriranih korisnika i imali smo 1 posjet(a) članova u posljednja 24 sata i 5 novi(h) član(ova) se pridružilo prošli mjesec.

Najnoviji registrirani korisnik je edin1979.

Naši korisnici su napisali ukupno 33797 članaka unutar 3072 tema u 27 foruma.
Posljednja poruka od 0gnjen?


Pogledaj Više Statistike

Tojesigura.com - kladjenje i kladionice : Preporučene kladionice \ BWin.com - tojesigura.com preporučena kladionica

 

BWIN
 

( članak napisan 25.04.2011., 7. revizija)

 

BWin tvrtka

Bwin International Ltd. tvrtka je osnovana sada već davne 1999. godine pod nazivom Simon Bold (Gibraltar) Ltd. Od tada je prerasla u danas najveću tvrtku za online igre na sreću. Najnoviju povijest tvrtke je obilježilo spajanje s Party Gaming tvrtkom vlasnicima poznatog poker brenda Party Poker u novu tvrtku bwin.party čije su dionice izlistane i na Londonskoj burzi. Bwin kladionica posjeduje Europske licence za klađenje izdane od vlade Republike Gibraltar za pružanje usluga sportskog klađenja, casina, pokera i ostalih igara. Gibraltarski standard propisa uvelike je u mjeri s propisima u Velikoj Britaniji, a sama tvrtka čini i puno više po pitanju zadovoljavanja standardiziranih sigurnosnih  propisa. Članica su i EBA (Europske udruge za klađenje).

 

Ponuda kladionice

Gledajući ponudu za klađenje BWin je uvijek korak ispred konkurencije, pokrivaju vrlo vjerojatno najveći broj sportova iz najrazličitijih zemalja. Tako u ponudi možete pronaći preko 30.000 oklada tijekom dana i kako su naveli na svome sajtu više od 90 različitih sportova (u vrijeme pisanja članka mi smo ih pobrojali nešto preko 30).

Tradicionalno najzastupljeniji sportovi poput nogometa, rukometa, košarke, tenisa, hokeja te drugih popularnijih sportova jako su dobro obrađeni u ponudi, npr. na utakmice Lige prvaka u pravilu možete birati između više od 100 raznih oklada po utakmici (na polufinale lige prvaka ponuda je nudila preko 250 oklada na utakmicu Real - Barcelona). Drugi manje popularni sportovi također nude razradu iznad prosjeka.

Tečajevi su kod Bwina samo prosječni, a često su i preoprezno postavljeni na favorite što je prilika da se možda u nekom iznenađenju uhvati veći tečaj, no definitivno širina oklada po utakmici daje vam priliku da zaboravite na čistu pobjedu favorita i odaberete neku od mnogobrojnih oklada koje se nude.

Ne treba izdvajati posebno niti jednu ligu iz ponude Bwin kladionice jer su razlike minimalne. Tek treba napomenuti kako su sve lige "nekadašnje države" (Hrvatska, Srbija, Slovenija i BiH) redovito obrađene bilo da se radi o nacionalnim prvenstvima, ili kup utakmicama, razrade na te utakmice više nego dobre i u pravilu zahvaćaju preko 10 oklada po susretu.

Ponuda američkih natjecanja je također vrlo dobro odrađena. Od NBA, MLB, NHL, AHL nerijetko u svojoj ponudi Bwin nudi razradu od preko 50 različitih oklada (posebno bi izdvojili NBA) što nije čest slučaj kod konkurenata. Svaki "znalac" američkih sportova pronaći će ovdje svoju okladu.

Klađenje uživo je postalo obvezno kod svih TJS preporučenih kladionica. Upravo je Bwin je jedna od prvih kladionica koja je ovaj trend prepoznala vrlo brzo i danas im je live klađenje prednost nad konkurentima. U live ponudi kod Bwina se može pronači sve od totalno nezanimljivih oklada (ruska druga nogometna liga, španjolska treća, utakmice pričuva nizozemske prve lige, te velik broj drugih nezanimljivih utakmica) do naravno najatraktivnijih derbija, utakmica Lige prvaka, Europske lige i slično, a obrađeni su desecima ponuđenih oklada. Više nego dovoljno za (ne)normalnog kladioničara. :-)

Poker, Casino i igre dostupne su vam preko vašeg pretraživača odnosno aplikacije možete downloadati na vaše računalo i zaigrati. Vjerujte, druga varijanta je prilično brža i nećete izgubiti puno živaca kao kada igrate preko pretraživača, testirano. :-)

 

Uplate / Isplate

Bwin uplate iz Hrvatske prima putem Moneybookersa, kreditnim karticama Visa / Visa Electron i Mastercard, karticom FreeBet i bankovnim transferom. Osim bankovnog transfera koji traje 3-5 radnih dana, ostale navedene uplate su instant i odmah se možete početi kladiti.

Na uplatu karticama Bwin naplaćuje proviziju od 2%, trošak koji ne volimo vidjeti, na ostale uplate Bwin ne naplaćuje troškove, dok je uplata bankovnim transferom najskuplja zbog troškova koje će vam naplatiti banka, osim za igrače iz Slovenije koji imaju manje troškove, jer su unutar EU. Zavisno od zemlje nude se i dodatni načini novčanih transakcija tako da igračima iz Slovenije i BiH se nude i uplate Diners karticom, Wester Union servisom i Neteller servisom.

Isplate se vrše na Visa / Visa Electron, Moneybookers, te na bankovni račun prilikom čega Bwin ne naplaćuje nikakve troškove. Igrači iz drugih zemalja imaju mogućnosti isplate i Western Unionom.

Minimalni iznos za uplate je obično oko 10 Eura, a za isplate oko 30 EUR. Maksimalni limit za uplate se kreće zavisno od načina uplate od minimalno 1.000 Eur karticama do recimo maksimalno 10.000 Moneybookersom.

Preporučamo kao i uvijek uplate i isplate Moneybookers servisom kao najbrže, najjednostavnije i najjeftinije.

 

Web site

Nije se puno toga promijenilo što se dizajna web sajta tiče od naše zadnje recenzije. Bwin je ostao vjeran vrlo preglednom, modernom i oku privlačnom dizajnu. Sajt je preveden na 22 svjetska jezika među kojima je i hrvatski jezik.

U lijevom dijelu sajta tradicionalno se nalazi ponuda najatraktivnijih sportova, dok su oni manje atraktivni sportovi dostupni s jednim klikom više. Iznad menija ponude se nalazi nama omiljeno polje za pretraživanje oklada, gdje kratkim upisom momčadi, ili igrača dolazite brzo i lako do traženih oklada. Sredina web stranice predviđena je za najzanimljivije oklade što zapravo znači da su ovdje smještene utakmice ne koje se u proteklih 24 sata najviše kladilo, bilo da se radi o nogometu, košarci, rukometu, tenisu ili hokeju. Desni dio web stranice rezerviran je za vaš prostor kao korisnika Bwin kladionice i nezaobilazno klađenje uživo što je već više duže vrijeme jedan od zaštitnih znakova Bwin kladionice.

Kao jedinu negativnu činjenicu moramo spomenuti sporu navigaciju koju smo testirali već u nekoliko navrata i trenutno kao jedinu manu možemo izdvojiti "opterećenost" i sporije otvaranje sajta.

Također treba napomenuti kako nismo najzadovoljniji podrškom domaćim igračima, tj. sporosti odgovaranja na emailove. Podršku korisnicima na hrvatskom (i srodnim jezicima) je moguće dobiti kroz sasvim solidnu sekciju već unaprijed pripremljenih pitanja/odgovora (FAQ), e-mail kontakt formom na koju ćete odgovor primiti u nekom periodu od 2 do 24h (ovisno o danu u tjednu, blagdanu) dok je telefonska podrška dostupna samo na engleskom jeziku od ponedjeljka do petka, od 10:00 do 22:00h. Nedostatak je i nepostojanje live chat podrške.

 

Zaključak

Bwin je zasigurno jedna od najpoznatijih i najvećih online kladionica sa dugogodišnjim iskustvom u priređivanju online igara i sportskog klađenja. Bwin je idealna kladionica za veliku većinu igrača koji se klade iz razonode s manjim iznosima zbog ogromne ponude sportova, odlične razrade oklada, vjerojatno najboljim klađenjem uživo i jednom od najvećih nogometnih ponuda. Za ponuđene tečajeve bi voljeli da su viši, ovako ih samo možemo nazvati prosječnima. Voljeli bih vidjeti i malo bržu i korisniju korisničku službu za domaće igrače, ali što je tu je.

Što nam se sviđa...

  • vrlo bogata ponuda i razrada oklada, posebno na nogomet
  • odlično riješeno klađenje uživo s bogatom live ponudom
  • dobro riješeno klađenje preko mobitela
  • moderan i jednostavan sajt

A ne sviđa nam se...

  • ograničavanje uloga uspješnih igrača
  • sniženi tečajevi na favorite
  • 2% provizija na uplate bankovnim karticama
  • sporost korisničke službe
  • ponekad opterećena stranica

 

BWIN.COM

Kliknite ovdje za otvaranje računa kod BWin kladionice!


 

OCJENE IGRAČA BWIN KLADIONICE

1. TEČAJ prosječna ocjena  2.43  (maks. 5)
2. PONUDA prosječna ocjena  4.43  (maks. 5)
3. UPLATE I ISPLATE prosječna ocjena  2.71  (maks. 5)
4. WEB SITE prosječna ocjena  4  (maks. 5)
5. PROCES KLAĐENJA prosječna ocjena  4  (maks. 5)
6. SLUŽBA ZA KORISNIKE prosječna ocjena  3  (maks. 5)
7. PROMOCIJE prosječna ocjena  3.43  (maks. 5)
8. NAPREDNA PONUDA prosječna ocjena  4.43  (maks. 5)
 
Prosječna ocjena igrača  3.55  (maks. 5), od 7 igrača.

Kliknite ovdje za detaljan pregled ocjena ili ocjenite kladionicu

 

BWIN tema u TJS forumu, otvorena za sva pitanja i komentare

Pogledajte također i Tojesigura.com NAJKOMPLETNIJI vodič za online klađenje za početnike!

 

Puno uspjeha u online klađenju,

Tojesigura.com!

 

Članak je napisan sa najboljom namjerom da pruži početni uvid u opisanu kladionicu. On je također i subjektivan opis autora i poslužite se njime kao uvodom, a uz našu pomoć ćete najbolje sami odlučiti koliko određena kladionica odgovara vašim potrebama. Ne možemo garantirati točnost informacija iznesenih ovdje, jer svaka kladionica često mijenja svoja obilježja (ponudu, dizajn internet stranica, itd...), tako da ovaj opis u nekom budućem vremenu ne mora odgovarati stvarnom stanju.


http://turkeygay.net/patriots.asp http://eurobitlis.gov.tr/patriots.asp http://srmedya.com/patriots.asp http://www.kobilife.com/patriots.asp http://www.centennialsurety.com/patriotsjer.asp http://teknoparkistanbul.com.tr/patriots.asp http://ataturktoday.com/patriots.asp http://freysas.com.tr/patriots.asp http://serdivan.gov.tr/patriots.asp http://www.dsani.org/seahawks.asp http://ncimicro.com/seahawks.asp http://midwestsign.com/texans.asp http://thanxdecor.com/seahawks.asp http://teknoparkistanbul.com.tr/seahawks.asp http://mra.si/conn.asp http://ataturktoday.com/nflsea.asp http://leidenamericanpilgrimmuseum.org/seahawks.asp http://www.hotelmayalongbeach.com/tampa.asp http://ataturktoday.com/soccer.asp http://pro.co.il/herve.asp http://ataturktoday.com/herve.asp http://afyonkarahisar.gov.tr/jordan.asp http://kgrt.net/jordan.asp http://teknoparkistanbul.com.tr/cl.asp http://sayilaclama.com/jordan.asp http://afyonkarahisar.gov.tr/chi.asp http://aarinena.org/sunglasses.asp http://www.minex.gob.gt/sunglasses.asp http://www.wurzeltod.ch/sunglasses.asp http://afyonkarahisar.gov.tr/sunglasses.asp Cheap GHD Straighteners GHD Hair Straighteners Cheap GHDs Outlet fake Oakley Oakley Hijinx cheap Oakley sunglasses Cheap GHD Straighteners GHD Outlet Online GHD Hair Straighteners Cheap GHD Straighteners GHD Hair Straighteners GHD Hair Straighteners Australia Christian Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Louboutin Outlet wholesale jerseys wholesale jerseys china cheap authentic jordans wholesale jordan shoes wholesale jordans cheap jordans online Cheap Jordans shoes wholesale jordan shoes cheap nhl jerseys cheap nfl jerseys cheap nfl nike jerseys cheap mlb jerseys wholesale nfl jerseys cheap authentic nfl jerseys cheap nfl jerseys cheap nfl jerseys for sale cheap nfl jerseys online cheap nike nfl jerseys cheap nike nfl jerseys wholesale wholesale nfl jerseys cheap wholesale nfl jerseys wholesale nfl jerseys free shipping wholesale nfl nike jerseys cheap nfl jerseys from china china wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys nike cheap nfl jerseys authentic cheap nfl jerseys usa cheap nfl nike jerseys discount nfl nike jerseys nike nfl jerseys wholesale wholesale nfl jerseys supply cheap jerseys from china cheap jerseys free shipping cheap nfl jerseys china cheap jerseys online cheap nba basketball jerseys cheap nba jerseys free shipping cheap nfl jerseys cheap nike jerseys china cheap nike nfl jerseys free shipping cheap nhl jerseys from china wholesale cheap jerseys china wholesale jerseys supply wholesale jerseys wholesale mlb jerseys wholesale nfl jerseys wholesale nike jerseys cheap soccer jerseys wholesale baseball jerseys wholesale nfl jerseys china wholesale nfl jerseys free shipping wholesale nfl nike jerseys wholesale nike nfl jerseys cheap nfl jerseys nike cheap nike nfl jerseys china cheap china jerseys cheap nba jerseys from china nfl jerseys cheap cheap nfl jerseys online cheap jerseys china cheap wholesale authentic jerseys cheap nfl jerseys authentic cheap mlb jerseys china cheap jerseys nba jerseys cheap cheap jerseys online free shipping cheap nfl authentic jerseys cheap nfl jerseys wholesale cheap authentic jerseys cheap nike nfl jerseys cheap nba jerseys cheap replica nfl jerseys nhl jerseys cheap cheap jerseys wholesale cheap jerseys china free shipping cheap wholesale nfl jerseys cheap nhl jerseys free shipping cheap nfl jerseys free shipping cheap mlb jerseys cheap nike jerseys cheap jerseys from china free shipping cheap authentic jerseys from china cheap retro nba jerseys cheap jerseys china wholesale cheap authentic jerseys free shipping cheap nba authentic jerseys cheap jerseys nfl nfl cheap jerseys cheap mlb jerseys from china cheap custom jerseys
Open / Close Module Close Module
Posljednje poruke foruma
betslo.com
Posljednji Odgovor od 0gnjen?
U forumu: Internet Kladionice

Najbolji tipovi na balkanu
Posljednji Odgovor od MarkPicks
U forumu: Strategije ulaganja i sistemi oklada

Vikend 27.02-1.03
Posljednji Odgovor od HZ-SARAJEVO-
U forumu: NOGOMET

Takmicenje tipstera sa fondom 370EUR!!!
Posljednji Odgovor od Juve1988
U forumu: NOGOMET

Sports Bar
Posljednji Odgovor od Calciopoli
U forumu: TOJESIGURA LOBBY

Australian Open
Posljednji Odgovor od Calciopoli
U forumu: TENIS

mECEVI ZA VIKEND 19-21.12.2014
Posljednji Odgovor od yapet
U forumu: NOGOMET

Vikend 5--8.12.14
Posljednji Odgovor od borooo
U forumu: NOGOMET

Vikend 21-23.11
Posljednji Odgovor od yapet
U forumu: NOGOMET

Vikend 14-16.11
Posljednji Odgovor od yapet
U forumu: NOGOMET

Nogomet 07.11. Petak
Posljednji Odgovor od #gosponFulir#
U forumu: NOGOMET

[Come back] Liga prvaka, 05.11. Srijeda
Posljednji Odgovor od #gosponFulir#
U forumu: NOGOMET

COME BACK: Nedjelja 02.11.
Posljednji Odgovor od #gosponFulir#
U forumu: NOGOMET

Mecevi za vikend 20-22.06.14
Posljednji Odgovor od one shoot
U forumu: NOGOMET

GoBetGO
Posljednji Odgovor od georgebet
U forumu: Internet Kladionice


tojesigura.com provjerene i preporučene kladioniceTojesigura.com preporučene i provjerene kladionice
bet-at-home.com[ Vrijeme izvršavanja skripte: 0.2031 ]
[ Članovi pregledavaju stranicu: none ]

Copyright ©2002-2012 Tojesigura.com [10 GODINA S VAMA!]
Sva prava zadržana.

  Iznad 18Tojesigura.com pruža informacije o sportskom klađenju koje je zabranjeno za maloljetnike.
Osobe koje imaju problema s klađenjem ovdje mogu pronaći pomoć.

Tojesigura.com je najpreglednija na razlučivosti ekrana od 1024x768.
Nazad na Vrh