Dobro došli Gost
 (Registracija -  Prijava)
Dolazi Šef!?
Portal FORUM Download
Posljednje Najave: Svjetsko prvenstvo Turska 2010 Gostiju Online: 5    Članova Online: 0
eXtraTipovi za ponedjeljak 08.02.2010.
Tojesigura.com - klađenje i kladionice Forum : "eXtraTipovi" natjecanje i EXPEKT.COM kladionica

Napisano u "eXtraTipovi" natjecanje i EXPEKT.COM kladionica
Članovi pregledavaju Temu: None

Pošalji novu temuOdgovori
Prijašnja tema :: Slijedeća tema
Autor Poruka
  Gandalf

eXtraTiper NOGOMET
eXtraTiper NOGOMET

Pristupio/la: 13.Ožujak.2004
Poslano: 08.Veljača.2010 u 05:58 | IP zapisan Citiram Gandalf

21:15, Belenenses - Sporting Braga, tip Belenenses NE DAJE gol, @1.90, Expekt, 8/10

Susret 18. kola 1. portugalske nogometne lige.
U njemu se sastaju trenutno posljednjeplasirani(16.) Belenenses i 2. plasirani Sporting Braga.

Belenenses je nakon 17 odigranih susreta u prvenstvu ostvario omjer 1-8-8 uz gol razliku 8:21 i ima 11 osvojenih bodova. Ima 3 boda manje i odigran susret manje od pretposljednjeg Leixoesa.
Doma Belenenses ima omjer 1-3-5 uz gol razliku 5:14.
Belenenses u prosjeku postiže svega 0.47 pogotka po susretu, a doma mu je taj prosjek 0.56 pogodaka po susretu.

Sporting Braga je nakon 17 odigranih susreta ostvarila omjer 13-3-1 uz gol razliku 24:6 i ima 42 osvojena boda. Ima 4 boda manje od vodeće Benfice, ali i odigrana 2 susreta manje pa bi eventualnim pobjedama u tim susretima ponovno izbila na vodeće mjesto na ljestvici. U gostima ima omjer 5-2-1 uz gol razliku 10:5.
Sporting Braga ima daleko najbolju obranu u ligi i u prosjeku prima svega 0.35 pogodaka po susretu, dok u gostima prima 0.63 pogotka po susretu.

U posljednjih 10 ligaških nastupa Belenenses ima omjer 0-5-5 uz gol razliku 4:12, dok Sporting Braga ima omjer 6-3-1 uz gol razliku 12:3.

H2h omjer je 12-5-5 za Sporting Bragu u posljednja 22 međusobna susreta(u ta 22 susreta Belenenses 9 puta nije postigao pogodak), a ove su se sezone već jednom sastali i tada je Braga slavila doma:
Braga - Belenenses    3:1    30.08.2009.

Belenenses je u posljednjih 5 prvenstvenih utakmica osvojio tek 1 bod, a u posljednjih 6 utakmica je zabio tek 1 pogodak, dok je Braga u seriji od 4 uzastopne pobjede, a pogodak nije primila već 5 utakmica za redom.
Obzirom na forme u kojima se nalaze ove dvije momčadi večeras očekujem pobjedu Brage, ali vjerujem da će ona biti vrlo teško izborena jer će Braga biti bez Vandinhe(16 nastupa, 1 pogodak) i Marcia Mossoróa(17 nastupa) te da nećemo vidjeti neko rezultatsko razvaljivanje u ovom susretu.
Prema tome uvjeren sam da će utakmica završiti u underu, no osobno u prvom redu uzimam ovu vrlo primamljivu opciju da Belenenses neće postići pogodak...

moja ukupna statistika:
Tipova Pogodaka       %
Uloženo(?/10) Povrat  Profit Povrat(%)
    7         5    71,43
           44  54,12 +10,12    123,00
eXtraTIPER!!!

Ja sam skitnica bez cilja i bez sna...
Samo TEBE volio sam ja...
Gdje da nađem tajni put?
Bez tebe je uzalud...
Samo s tobom mogu sve...
Izgubljen sam bez tebe...
Kad te nema...
Ja sam samo sjena što te prati svud...
  Status: Offline
Pogledaj Gandalf's Profil Pretraži druge poruke poslane od Gandalf

boboskydive

eXtraTiper HOKEJ
eXtraTiper HOKEJ

Pristupio/la: 26.Listopad.2006
Poslano: 08.Veljača.2010 u 10:36 | IP zapisan Citiram boboskydive

moja ukupna statistika:
Tipova Pogodaka % Uloženo(?/10) Povrat Profit Povrat(%)
6 2 33.33 35 29.45 -5.55 84.14
biće bolje... možda

04:00    ANAHEIM - Los Angeles   1   2.40      7/10      expekt

Cini se kako Anaheim igra mozda odlucujuce utakmice za ulazak u play off. Za 8. Nashvillom zaostaje 5 poena, a ima i odigran mec vise. Iako se ima igrati jos trecina sezone, ovaj zaostatak nije nimalo naivan i trebali bi sada napraviti jednu dobru seriju u ovih par meceva prije pauze za Olimpijske igre. Bili su oni vezali 3 pobjede, da bi poslednji mec izgubili bas na gostovanju u Los Angelesu sa 6:4. Sada su oni domacini, a tu imaju niz od 8 cistih pobjeda i vjerujem u nastavak te serije. Glavni igraci su u pogonu i jos uz sjajnu podrsku publike trebali bi veceras do 2 boda. Sa druge strane Los Angeles je u seriji od 9 pobjeda i cvrsto drze mjesto koje vodi u play off. Trenutno su 4. na zapadu sa istim brojem poena kao i Phoenix. Ove sezone su u sva 3 medjusobna duela pobijedili Anaheim i to zajedno sa poslednje dvije pobjede iz prosle sezone da niz od 5 pobjeda nad Ducksima.

Olympic hockey - Vancouver 2010 - 16-28.2.2010.
Pogledaj boboskydive's Profil Pretraži druge poruke poslane od boboskydive

boboskydive

eXtraTiper HOKEJ
eXtraTiper HOKEJ

Pristupio/la: 26.Listopad.2006
Poslano: 08.Veljača.2010 u 10:55 | IP zapisan Citiram boboskydive

01:00    Toronto - SAN JOSE   2   2.00      8/10      expekt

Toronto je preuzeo od Caroline poslednje mjesto istoka. Imaju isti broj poena, ali Toronto ima mec vise. Uspjeli su u poslednjem mecu dobiti Ottawu i tako joj prekinuti niz od 11 pobjeda. To im je bila druga pobjeda na poslednja 3 meca, ali tek treca na poslednjih 10 meceva. Mislim da oni samo tako na trzaje mogu nesto uraditi, ali nikako napraviti neku vecu seriju dobrih rezultata. Veceras docekuju vodeci tim zapada San Jose, koji je najbolji gost lige, gdje imaju 5 vezanih cistih pobjeda, a na poslednjih 10 meceva su osvojili odlicnih 17 poena. Sada ukupno za Washingtonom zaostaju 3 poena i imaju mec manje, pa im je veceras prilika da im se priblize. Na golu im dobro brani Nabokov, koji ima 93% odbrana i prima nesto preko 2 gola po mecu. Od bekova treba istaci sjajnog poentera Boyla, koji ima 10 golova i cak 33 asistencije, na cemu bi mu zavidili i mnogi napadaci. Sjajan im je taj prvi napad. Ocekivano najbolji asistent je Thornton sa 58 asistencija, a postigao je i 15 golova. Najbolji strijelac je Marleau sa 38 golova i 26 asistencija, a u stopu ga prati veliko pojacanje iz Ottawe Heatley sa 32 gola i 33 asistencije. Od 2005. godine Toronto i San Jose su odigrali samo 3 medjusobna duela i sve je dobio San Jose.

Olympic hockey - Vancouver 2010 - 16-28.2.2010.
Pogledaj boboskydive's Profil Pretraži druge poruke poslane od boboskydive

vince carter2

eXtraTiper KOŠARKA
eXtraTiper KOŠARKA

Pristupio/la: 23.Studeni.2008
Poslano: 08.Veljača.2010 u 19:58 | IP zapisan Citiram vince carter2

02:00 J.Nelson(ORL)  Total points+assists  over 17.5  1.85  4/10  Expekt

Nelson ima prosjek od 11.8 poena i 4.6 asistencija po mecu, ali mislim da to nije ni blizu njegovim mogucnostima. Njegova nesto losija statistika je prije svega zbog velikog broja povrjeda ove i prosle sezone, ali Nelson polako ulazi u pravu formu i trebalo bi ocekivati da ce u narednom periodu igrati sve vise minuta i mnogo bolje nego do sada. U jucerasnjem mecu protiv Bostona je igrao 35 minuta, sto mu je bila najveca minutaza jos od 23 januara. Minutaza mu se krece od 25 do 35 minuta, a ako igra dobro ponekad i visa. U prosjeku uzima 10-ak i s' obzirom na sasvim solidan sut to mu je dosta da postigne nekih 15-ak poena, a dosadasnji prosjek mu je nizak zbog toga sto je nekoliko utakmica imao minutazu po svega 10-ak minuta i tu mu je prosjek dosta opao(zbog povrjda u toku utakmice ili smanjene minutaze zbog duzeg izostanka sa parketa). Glavni razlog zbog kojeg igram ovo jeste taj zasto sto Orland-ov danasnji proitvnik igra bez prvog pleja, Paul-a, pa mislim da ce Nelson biti maksimalno agresivan i u napadu i u odbrani i tako pokusati da optereti Collison-a, koji je dosta mlad i ima dosta padova u igri. Ocekujem da ce Orlando dosta forisrati igru 2 na 2, Howard-a i spoljnih igraca, a najvise upravo Nelsona. Zbog toga bi Nelson trebao biti dosta efikasan, ali bi i trebao imati bar 2-3 asistencije vise od svog prosjeka. Mislim da je ova granica postavljena koji poen manje i da ce je Nelson veceras prebaciti, pa mozda cak i samo poenima(ove sezone je rjetko prebacivao tu granicu, ali je i igrao mali broj utakmica, dok je prethodnih to radio veoma cesto). U svakom slucaju ovo mi se cini kao najbolji pik iz danasnje dosta skromne ponude.

moja ukupna statistika:
12 9 75.00 57 80.40 +23.40 141.05
eXtraTIPER!!!

Pogledaj vince carter2's Profil Pretraži druge poruke poslane od vince carter2

profa9

eXtraTiper Am. NOGOMET, BEJZBOL

Pristupio/la: 24.Listopad.2008
Poslano: 08.Veljača.2010 u 22:09 | IP zapisan Citiram profa9

moja ukupna statistika:
4 2 50,00 27 33,94 +6,94 125,70
eXtraTIPER!!!

profa9

Pristupio/la: 24.Listopad.2008
Poslano: 08.Veljača.2010 u 23:20 | IP zapisan Citiram profa9

04:30 Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs TIP 1 1.57 Expekt 9/10

Međusobni omjer u zadnjih 20 je 11-9 za LA Lakerse. Ono što je vrlo bitno je to da kod kuće LA Lakersi protiv San Antonia jako dobro stoje i većinu susreta dobivali su čak s hendikepom od 4 pa sve do 30 razlike kad su ih u play offu pobjedili sa visokih 101-71. Vrlo bitna činjenica je i ta da su LA Lakersi zadnju kod kuće izgubili protiv Nuggetsa 113-126 i neće sebi dozvoliti rizik gubitka utakmice protiv još jednog rivala s zapada. Poslije su Lakersi išli Portlandu i ubilježili pobjedu 99-82 i s puno samopouzdanja ulaze u ovaj derbi. Treba reći da nisu odavno Lakersi doma slavili s visokom razlikom i hrabri mogu probati ovdje uzeti čak i hendikep na domaćina jer je vrlo izgledan i za kvotu 1.92 -4 je vrijedno pokušaja s nešto manjim ulogom. Još ću malo o statističkim podacima, LA Lakersi imaju kod kuće omjer 24/28 ili 85,7 % pobjeda dok je San Antonio na omjer u gostima 10/20 ili 50% pobjeda. Pratio sam Tima Duncana u zadnje vrijeme i dosta dobroga mi je podario, njega se isplati igrati na under poena u kladionicama koje ga daju na ponudi, u zadnje vrijeme igra 30 minuta u prosijeku i zabija 16,6 poena po susretu. U zadnjih 5 San Antonio igra toplo-hladno, pobjeda-poraz i to poraz bude naravno od boljih momčadi lige poput Nuggetsa i Portlanda. Kobe Bryantu je upita nastup večeras zbog povrede, propustio je utakicu protiv Portlanda i veliko je pitanje hoće li biti večeras na raspolaganju. No Lakersi su jaki i bez njega, ponekad igraju i razigravaju bolje i imaju veću ovlast i slobodu kad je Kobe van parketa tako da se ne treba bojati neigranja najboljeg igrača Lakersa i bez njega Lakersi vrjede za favorita u utakmici prije nadolazeće All star utakmice. Staples Centar je teško poraziti dva puta za redom u nekoliko dana i zbog toga moj tip ide momčadi koja rijetko gubi na svom parketu, pobjeda Lakersa- SRETNO!

tojeivan

Administrator
Administrator

Pristupio/la: 01.Listopad.2003
Poslano: 09.Veljača.2010 u 00:00 | IP zapisan Citiram tojeivan

Dava ovaj zadnji tip je prekršio pravilo:
  • Iza 23:00 sata nije dozvoljeno tipovati na događaje koji se igraju slijedeći dan prije 09:00

tako da nemoj ga uzimati u statistiku.

Pogledaj tojeivan's Profil Pretraži druge poruke poslane od tojeivan Posjeti tojeivan's Početna strana

1 Korisnik(a) pregledava ovu temu, 1 gostiju i 0 članova
0 Clan(ova):
<< Prijašnja tema Podijeli s drugima: 
| Više
Slijedeća tema >>

Ako želite odgovoriti na ovaj thread morate obaviti prijava
Ako se do sada niste registrirali trebate se registrirati

OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu
Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Skok na forum

Čekajući da se učita stranica, izgubili ste 0.2031 sekundi.
Open / Close Module Close Module
Posljednje poruke foruma
08.09.2010
Posljednji Odgovor od Gooty
U forumu: TENIS

09.09.2010
Posljednji Odgovor od Gandalf
U forumu: NOGOMET

Pitanja za moderatore/admine od forumaša
Posljednji Odgovor od Gooty
U forumu: tojesigura.com - novosti, pitanja, prijedlozi

ExtraTipovi 07.09. sriejda
Posljednji Odgovor od lucky_boy
U forumu: "eXtraTipovi" natjecanje i EXPEKT.COM kladionica

Komentari na eXtraTipovi natjecanje
Posljednji Odgovor od #gosponFulir#

eXtraTiper i TipMajstor titule-NOMINACIJE
Posljednji Odgovor od Sector

07.9.2010

Extratipovi utorak 6.9.
Posljednji Odgovor od Gandalf

7.9. tenis
Posljednji Odgovor od lucky_boy

04.9.2010

SP TURSKA 07.09.
Posljednji Odgovor od bodiroga4
U forumu: KOŠARKA

SP 1/8 finala, 5. i 6.9.
Posljednji Odgovor od Niklass
U forumu: KOŠARKA

ExtraTipovi 06.09. utorak
Posljednji Odgovor od dj_fish

06.09.10 Ponedjeljak
Posljednji Odgovor od Kobra89
U forumu: INSTANT TIPOVI

06.09.
Posljednji Odgovor od ayite

tojesigura.com provjerene i preporučene kladioniceTojesigura.com preporučene i provjerene kladionice

OGLAS:

[ Vrijeme izvršavanja skripte: 0.2344 ]
[ Članovi pregledavaju stranicu: none ]

Copyright ©2002-2010 Tojesigura.com
Sva prava zadržana.

Iznad 18Tojesigura.com pruža informacije o sportskom klađenju koje je zabranjeno za maloljetnike.
Osobe koje imaju problema s klađenjem ovdje mogu pronaći pomoć.

Tojesigura.com je najpreglednija na razlučivosti ekrana od 1024x768.
Nazad na Vrh