| Poslano: 10.Ožujak.2010 u 15:37 | IP zapisan
|
|
20:45 Real Madrid - Lyon, tip 1, @ 1.4, Lutrija 7/10
Dakle, pred nama je uzvratni susret LP. Prva utakmica je zavrsila pobjedom Lyona 1:0. To je rezultat koji obecava, ali po meni "samo" obecava.
O momcadima gotovo je sve poznato, no ponovimo. Real, moj omiljeni klub, kupovinom velikih zvijezda, malo se osovio na noge, te je igra pocela licit na pravi nogomet i klub na pravi europski. Zadnjih par godina, mora se priznati, Barca je bila ispred za koji korak, nekad je taj koram bio malen, a nekad i dosta veelik. Igraju odlicno u posljednje vrijeme, za vikend su preokrenili 0-2 u 3-2 protiv Seville. To govori o velicini momcadi, o kompaktnosti, te puni samopouzdanja docekuju Lavove. Danas im nece igrati: Pepe,Drenthe, Benzema, Xabi Alonso i Marcelo. Suspenzija prijeti Arbeloi, Casillasu, te Lassanu Diarri.
Lyon je moze se slobodno reci Realova crna momcad. Naime, Real ih nije jos nikako dobio u novijoj povijesti. H2H je 0-2-3 na strani Lyona. Zaredali su sa dobrim igrama, posljednjih 6 susreta imaju 4 pobjede i 2 remija. Ozljedjeni su: Anderson, Clerc i Bastos. Suspenzija prijeti Lisandru, Pjanicu i Govou-u.
Nevolim se ni sjecat 05/06 te Juninhovih slobodnjaka. Mislim da je danas stvar malo drugacija. Te 05/06 je Real bio malo slabiji nego sto su sad. Sa Ronaldom u ekipi, neki je to novi Real. Kako i kazu, nova era galaktikosa je dosla. Jedini problem ce biti kako nadoknaditi izostanak Alonsa, no mislim da ce Lass te Guti zatvoriti dobro tu poziciju te obaviti solidan posao. Uzmemo li u obzir da se i finale LP igra na Santiago Bernabeou, jos jedan motiv vise za Realovce. Sigurno da ce biti teska utakmica, no ocekujem pobjedu domacih te plasman u cetvrtfinale.
Sretno svima!!!
PS: moze admin prebaciti Goglijev post za danas, posto je u temi od jucer
|