Napisano u "eXtraTipovi" natjecanje i EXPEKT.COM kladionica Članovi pregledavaju Temu:
None
::
Autor
Poruka
gogli
eXtraTiper NOGOMET
Pristupio/la: 15.Prosinac.2008 Lokacija: Srbija Poruke: 1064
Poslano: 11.Ožujak.2010 u 14:14 | IP zapisan
19:00 Atletico-Sporting TIP 1,kw:1.70 7/10 expekt
Uvek bezim da ne odigram atletico ali on je uvek tu negde,i uvek mi se namece,kao da mi govori igraj me.Atletico svi znamo koliko je imao problema na pocetku sezone,sada je situacija bolja,ali su u prvenstvu ipak daleko od onoga sto su ocekivali.Tako da u ligi Evrope ce sigurno pokusati da izvuku sezonu.Za protivnika imaju portugalskisporting,tim koji takodje ove sezone,ne igra najbolje.Mada bode oci onaj rezultat sa portom 3:0,ali u globalu lose stoje ove sezone.Oni imaju dobre igrace,ali nekako nisu uspeli da se najbolje ukope u tim.Na ovom mecu naravno nisu bez sani,i bice jako tesan duel.Medjutim mislim da su njihove vece sanse u portugalu,dok je ovde u madridu ipak atletico favorit.Atletcio znamo svi kakav sastav imaju,i kakve pojedince imaju,i znamo nacin na koji igraju ,tako da po meni ovde ce biti golova.Voleo bih da probam i hendikep na domace,ali ne smem jer odbrana atletica nije kao i uvek najbolje,i primaju dosta golova,ali naravno i postizu.Tako da mi je ovde od keca sigurnija opklada da atletico daje dva gola,ali ta igra koliko sam video nema na expektu,pa mi ostaje samo kec.Bice zanimljiva utakmica,ali mislim da altetico kuci mora da dobije sporting ukoliko imaju ambicije za prolaz dalje.
__________________ "...- I’m gonna make him an offer he can’t refuse ..." Don Vito Corleone
Status: Offline
gogli
eXtraTiper NOGOMET
Pristupio/la: 15.Prosinac.2008 Lokacija: Srbija Poruke: 1064
Poslano: 11.Ožujak.2010 u 14:20 | IP zapisan
19:00 Hsv-Anderleht TIP 2,kw:6.00 3/10 expekt
Kvota 6 na pobedu anderlehta???Pa da li je to moguce?Zaista sam se jako iznenadio kada sam video kvotu na pobedu gosta.Anderleht cini mi se ,ove sezone ima najjaci tim u poslednjih nekoliko godina.U belgiji gaze sve redom,a verujem da imajuvelike ambicije i u ovom takmicenju.Imaju zaista odlican tim,odlicne pojedince,koji mogu lako da rese mec.Sa druge strane,ne zelim da osporim kvalitet hsv-a,ali oni ove sezone me nisu dovoljn ubedili u svoj kvalitet.Znali su mnogo puta da kiksnu,pogotovo su to umeli da urade na svom terenu.Ja sam vec sada ,dosta siguran da je u revansu biti kec kao vrata.E sad da li moze anderleht ovde do povoljnog rezultata.Mislim da moze sigurno da izvuce bar remi,ali ovakva kvota na cistu dvojku se ne propusta i moram da probam na manji ulog.Jos jednom kazem ,domacin jeste dobar tim sa dobrim igracima,ali u ovom trenutku anderleht nije nista slabiji,i ocekujem da to pokazu veceras.A sto se tice konacne odluke o prolazu,mislim da anderleht sigurno ide dalje,no ima vremena ,pa cemo videti da li sam u pravu.Srecno!
__________________ "...- I’m gonna make him an offer he can’t refuse ..." Don Vito Corleone
sojic
eXtraTiper TENIS
Pristupio/la: 21.Veljača.2008 Lokacija: Bosna i Hercegovina Poruke: 559
Sevastova ima 19. godina i trenutno je 63. teniserka po WTA listi sto joj je ujedno i najbolji rejting u karijeri.Na sebe je skrenula paznju prosle sedmice u Monterreyu gdje je ispala u 1/2 finalu od Pavlyuchenkove ali je prije toga izbacila tri dosta dobre teniserke/Jankovic,Benesova,Cornet/a i turnir prije toga u Dubaiu je prosla kvalifikacije gdje je u prvom kolu dobila Dushevinu ali je u drugom kolu ispala od A.Radwanske.Skor zadnjih 10. meceva joj je pozitivan 6-4 i do sada u karijeri nije imala zapazenijih rezultata u najjacim konkurencijama ali je na manjim turnirima bila dobra. Llagostera ima 10. godina vise od svoje protivnice i trenutno je 140.teniserka planete a najbolji plasman biljezi 2005.godine kada je bila rangirana kao 35.Probala je ove godine igrati na dva turnira ali bi svaki put ispadala u kvalifikacijama od teniserki koje su realno losije igracice od nje/Voracova,Manasieva/a ovdje je dosla kroz kvalifikacije dobivsi Rodinu/105./ nakon velike borbe 2-1 i nakon iznenadjujuce pobijede nad Tanasugarn koja je vec kao LL znala da je usla u prvo kolo pa nije zapinjala sto i govori njena sinocna pobijeda.Radi se dakle o dosta iskusnoj teniserki koja najbolje igra na zemljanoj podlozi i koja u zadnje vrijeme najvise paznje posvjecuje igri u dublu sa Martinez gdje biljezi dobre rezultate.Ima dobar skor na ovom turniru 6-2 i ovo joj je treci put da igra a zasluge za to ima njen proslogodisnji nastup kada je dobila tri meca i stigla do 1/8 finala sto govori da i na hardu zna odigrati dobro. Mladost protiv iskustva,malo guravo jer iako Llagostera nije u ovoj godini ostvarila niti jedan dobar rezultat ovdje brani dosta bodova pa ce zapeti ali ja vjerujem u mladalacku polet i ipak trenutno spremniju teniserku pa joj dajem malu prednost u ovom mecu,inace ovo je njihov prvi dvoboj .Sretno svima...
Poslano: 11.Ožujak.2010 u 15:24 | IP zapisan
moja ukupna statistika:
Tipova
Pogodaka
%
Uloženo(?/10)
Povrat
Profit
Povrat(%)
5
5
100.00
26
40.15
+14.15
154.42
eXtraTIPER!!!
__________________ iznenadjen
sojic
eXtraTiper TENIS
Poslano: 11.Ožujak.2010 u 16:29 | IP zapisan
22:00 MAYER LEONARDO-DABUL BRIAN TIP 1 @ 1.42 6/10 EXPEKT
Duel dvojice Argentinaca koji su do sada odigrali dva meca i oba je dobio po 2-0 Dabul ito jednom na zemljanoj podlozi drugi put na hardu i to prije dvije godine. Mayer je trenutno 66.teniser planete i prosle godine je zabiljezio svoj najbolji plasman /54./Ima 22. godine i spada u netipicne igrace koji dolaze iz Argentine posto bolje igra brze podloge ali je to znanje imalo veliki znacaj u prosloj sedmici kada je igrao DC protiv Svedske i za Argentinu je osvojio jedan bod dobivsi J.Johanssona sto je na kraju uz pobijedu Nalbandiana imalo presudnu ulogu o konacnom pobijedniku.Ove godine je dobro krenuo pa je u Sydneyu dosao do 1/4 finala i takav rezultat je ponovio u Delray Beachu a porazi u drugom kolu od Roddicka i Querreya/San Jose,Memphis/su realno ocekivani i jedini ovako neocekivan poraz je imao na AO od Lacka u prvom kolu. Dabul je tri godine stariji od svog sunarodnika a trenutno je rangiran kao 175. teniser po ATP listi a prosle godine biljezi svoj najbolji rejting kada je bio broj 82.Igra lijevom rukom i zemlja je podloga na kojoj najbolje rezultate postize mada je u ovu godinu bolje igrao na hardu gdje je u Salinasu osvojio turnir ali realno tu nije imao jace konkurencije posto je najbolje rangirani igrac kojeg je pobijedio bio Massu/111./.Vrlo rijetko igra sa jacom konkurencijom i ovdje je prosao kvalifikacije dosta lagano ali je i imao lakse protivnike/Amritaj,Kim/. Teniseri nakon pobijede u Davis Cupu znaju da otvrdnu i dobiju dodatno samopouzdanje kada se igraju kljucni poeni pa ocekujem da Mayer nastavi sa dobrim igrama i rezultatima posto ima protivnika kojeg realno moze dobiti ali oprez sa ulogom posto ga u dosadasnja dva meca nije dobio.
Poslano: 11.Ožujak.2010 u 16:58 | IP zapisan
02:30 CHIUDINELLI MARKO-GULBIS ERNEST TIP 2 @ 1.40 7/10 EXPEKT
Chiudinelli je trenutno 56.teniser planete a u ovoj godini je bio i 52.sto mu je i najbolji plasman u karijeri.Ima 29. godina i obozava brze podloge posto mu je igra na mrezi i servis zastitni znak.Ove godine je lose krenuo i ima los skor zadnjih 10.meceva 2-8 iako su recimo porazi od Djokovica i Davydenka ocekivani od Browna i Dewarmana realno nisu posto su to ipak mnogo losiji teniseri od njega.Ovde dolazi u losem raspolozenju posto je igrao DC protiv Spanije na zemljanoj podlozi i izgubio je oba meca/Almagro,Ferrer/. Gulbis je trenutno 45. po ATP listi a najbolji rejting je imao 2008.godine kada je bio 38.Covjek koji je isto godiste kao Djokovic i Murray i koji je sa njima u mladjim selekcijama igrao ravnopravno nije do sada ostvario ono sto se od njega ocekivalo.Iako se radi o velikom talentu kojeg krasi dobar servis i dobra igra sa osnovne linije ima nekih psihickih barijera koje su ga do sada kocile.Ovdje dolazi nakon osvojenog turnira u Delray Beachu gdje nije izgubio niti jedan set a prije toga je igrao u 1/2 finalu Memphisa i ima dobar skor zadnjih 10. meceva od 8. pobijeda i 2.poraza.Ove godine je gubio od Monaca,Federera,Querreya i L.Mayera kojem je vratio na zadnjem turniru,dakle nije gubio meceve od anonimusa sto mu je i bila odlika u dosadasnjoj karijeri. Iako nas je Gulbis dosta puta iznevjerio u ovakvim mecevima ipak mu je forma u uzlaznoj putanji i sve nekako vjerujem da se pojavio jedan novi Gulbis koji ce zavesti strah svojim protivnicima,dakle ovdje nije sporan kvalitet samo da se ne pojavi onaj stari Gulbis.Sretno svima...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Skok na forum
Čekajući da se učita stranica, izgubili ste 0.2344 sekundi.
Tojesigura.com pruža informacije o sportskom klađenju koje je zabranjeno za maloljetnike. Osobe koje imaju problema s klađenjem ovdje mogu pronaći pomoć.
Tojesigura.com je najpreglednija na razlučivosti ekrana od 1024x768. Nazad na Vrh