Napisano u Internet Kladionice Članovi pregledavaju Temu:
None
::
Autor
Poruka
tojeivan
Administrator
Pristupio/la: 01.Listopad.2003 Lokacija: Hrvatska Poruke: 2501
Poslano: 01.Siječanj.2009 u 23:16 | IP zapisan
Expekt - bonus od 10 EUR za vikend
Expekt nudi svim igračima bonus od 10 EUR! Za osvojiti bonus potrebno je ispuniti 2 uvjeta, uplatite 10 EUR na svoj račun do 04.01. i uplatite listić s bilo koje dvije oklade koje se igraju od 01. do 04.01. s ulogom od 9,00 EUR. Bez obzira na ishod oklade Expekt će vam pokloniti 10 EUR na vaš račun. Detaljne upute i uvjete promocije pročitajte na Expekt sajtu. Detaljan opis Expekt kladionice možete pročitati ovdje.
Ivane ,pošto ovi u hr podršci Expekta u zadnje vrijeme štrajkaju(nisu mi odgovorili na 2 upita) možda mi ti možeš pomoći.....da li kod opklade koja sadrži dva para da se ispuni uvjet za bonus ,svaki par mora imati koef. 2.00+ ili oba zajedno mogu imati 2.00+ koeficijent
__________________ Većinu novaca sam potrošio na piće,žene i brze automobile,ostatak sam jednostavno spiskao-George Best
Status: Offline
tojeivan
Administrator
Pristupio/la: 01.Listopad.2003 Lokacija: Hrvatska Poruke: 2501
Poslano: 02.Siječanj.2009 u 16:28 | IP zapisan
Pa mogu probati.
Upravo sam pročitao uvjete bonusa, koliko sam JA shvatio i nekako po logici rečenice min. tečaj od 2.00 se odnosi na listić, dakle ukupan tečaj!
To je samo moje mišljenje, ako pomaže.
__________________ Stara kaubojska II:
"Don't judge people by their relatives"
Poslali mi iz Exppekta poruku sa prepisanim tekstomt sa njihove stranice,tako da opet nisam siguran....i meni se čini da ukupan tečaj treba biti 2.00+ ali poslije mogu tumačiti i drugačije....nisam pametan šta da radim...ako ima netko ko je probao neka se javi
__________________ Većinu novaca sam potrošio na piće,žene i brze automobile,ostatak sam jednostavno spiskao-George Best
Status: Offline
1 Korisnik(a) pregledava ovu temu, 1 gostiju i 0 članova
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Skok na forum
Čekajući da se učita stranica, izgubili ste 0.2031 sekundi.
Tojesigura.com pruža informacije o sportskom klađenju koje je zabranjeno za maloljetnike. Osobe koje imaju problema s klađenjem ovdje mogu pronaći pomoć.
Tojesigura.com je najpreglednija na razlučivosti ekrana od 1024x768. Nazad na Vrh