rolex replica sale fake watches
Dobro došli Gost
 (Registracija -  Prijava)
Dolazi Šef!?
Portal FORUM Download
Posljednje Najave: TOJESIGURA I BET-AT-HOME NAGRAĐUJU Gostiju Online: 6    Članova Online: 0
Open / Close Module Close Module
Korisnici na chatu:
Nema nitko.

Pokreni Chat

Open / Close Module

Open / Close Module Close Module
Opća Statistika
Imamo 15520 registriranih korisnika i imali smo 0 posjet(a) članova u posljednja 24 sata i 13 novi(h) član(ova) se pridružilo prošli mjesec.

Najnoviji registrirani korisnik je garciatatiana.

Naši korisnici su napisali ukupno 39217 članaka unutar 6430 tema u 27 foruma.
Posljednja poruka od garciatatiana


Pogledaj Više Statistike

Tojesigura.com - kladjenje i kladionice : Preporučene kladionice \ PinnacleSports.com - tojesigura.com preporučena kladionica

 

 

( članak napisan 02.10.2009., IV revizija)

 

Pinnacle Sports tvrtka

Pinnacle Sports kladionica prije znana kao Planet Pinnacle osnovana je 1998. godine i u kratkom vremenu je postala jedna od najcjenjenijih svjetskih kladionica. Iz Pinnacle Sports kladionice često ističu kako je Pinnacle kladionica osnovana od stručnjaka za stručnjake.

Pinnacle je kladionica sa sjedištem na otoku Curacao. To je offshore lokacija kao i kod većine najvećih internet kladionica i kockarnica kako bi se izbjeglo plaćanje visokih poreza na igre na sreću i omogućilo korisnicima veće dobitke. Sve potrebne licence izdane su od vlade Nizozemskih Antila, koja je također (njeno ministarstvo pravosuđa) i regulatorno tijelo kockarske industrije. Pinnacle također posjeduje i dozvolu Ujedinjenog Kraljevstva za vođenje kladionice izdanu britanskoj podružnici kladionice i regulirana je zakonima Ujedinjenog Kraljevstva koji su u području klađenja najpriznatiji u svijetu.

 

Ponuda kladionice

U posljednjih godinu-dvije Pinnacle kladionica je dodatno proširila svoju ponudu, tako da je sada ponuda vrlo dobra i uključuje 20-tak najatraktivnijih sportova, tako da većini igrača ništa neće nedostajati.

Ono što Pinnacle kladionicu izdvaja iznad konkurencije su najviši tečajevi koji možete pronaći na netu na najatraktivnija natjecanja, posebno nogomet i američke sportove, ponekad i s marginom kladionice od samo 2,5%! To nigdje ne možete pronaći. Na rolex replica manje atraktivna natjecanja margina je nešto veća, ali i dalje Pinnacle nudi tečajeve među višima. Za atraktivnija natjecanja tečajevi se objavljuju rano i do 5,6 dana unaprijed, ali se i brzo mijenjaju, tako da je za najveću vrijednost potrebno igrati odmah nakon objavljivanja, kada su i tečajevi najveći.

Nogometna ponuda je jedna od najvećih i pokriva sve do najnižih divizija jačih europskih liga, kao i lige iz cijelog svijeta pa do onih najegzotičnijih poput recimo Luksemburške lige, itd... koje možete pronaći samo kod Pinnacle kladionice. U ponudi je i 1. HNL. S druge strane razrada oklada je nezadovoljavajuća i najniža od svih TJS preporučenih kladionica, tako da za nogomet se nude samo fiksevi, azijski hendikep i zbroj golova, i to je uglavnom to, puno premalo za igrača naviklog na 30-tak oklada na jedan susret kod recimo BWin kladionice. To je najveći nedostatak Pinnacle-a, ali ve?smo rekli da je Pinnacle kladionica za "profesionalce" s najvišim tečajevima na tržištu, rolex replica a manje kladionica za rekreativne igrače. Također većina oklada se može igrati samo kao singlove, a kod nas popularni akumulatori se mogu igrati na samo određena natjecanja.

Ponuda USA sportova je vrlo dobra i uključuje sva važnija natjecanja s dosta posebnih oklada u play-off fazama, rolex replica tečajevi se objavljivaju vrlo rano za razliku od drugih kladionica koje tu uglavnom kasne podosta za Pinnacle-om i tečajevi su opet vjerojatno najviši.

Ljubitelji live klađenja neće biti sretni kod Pinnacle-a zbog neatraktivnog sučelja, male ponude natjecanja i razrade oklada.

Pinnacle u svojoj ponudi ima i Casino igre za koje nije potreban download, jer se izvode u flashu direktno u internet pregledniku, tako da je igranje instant, što je dobro za igrače koji uglavnom preferiraju sportsko klađenje, a ponekad žele odigrati pokoju rundu ruleta recimo. U ponudi su sve popularnije stolne i igre s kartama, automati i video poker. Najnoviji dodatak Pinnacle-ovoj ponudi je poker, software je potrebno downloadati i dio je Entraction mreže, trenutno mreže koja ima najveću rastuću bazu igrača u Europi i spada u TOP10 poker mreže na svijetu, u najprometnijim europskim satima zabilježeno je i preko 2.300 igrača koji igraju za novac, dakle sasvim dovoljan broj da uvijek imate raspoloženih igrača i tekućih turnira za igru.

 

Uplate / Isplate

Pinnacle podržava brojne načine uplata i isplata, a kao i uvijek preporučujemo Moneybookers servis za najbrže, najjeftinije i najsigurnije transakcije. Uplate e-wallet servisima kao Moneybookers i Neteller, te karticama (VISA) su instant i odmah se možete početi kladiti. Minimalna uplata je 10 EUR.

Igrači imaju pravo na jednu besplatnu isplatu svaki mjesec s bilo kojom podržanom metodom i bez ograničenja minimalnog iznosa. Pinnacle čak i snosi troškove banke kod isplata na bankovni račun. Nakon prve isplate, za sve druge isplate u istom mjesecu minimalni iznos je 10 EUR, a Pinnacle naplaćuje troškove od 12 EUR. Nije nam drago naplaćivanje nakon prve besplatne ostalih isplata u istom mjesecu na e-wallet servise, kada su kod drugih kladionica iste besplatne.

Pinnacle kladionica je poznata po svojim brzim isplatama, kao i uvijek isplate na e-wallet servise su najbrže, za isplate do 10.000$ na Moneybookers je potrebno oko pola sata da se obrade, što je veliki plus Pinnacle kladionici, jer kod nekih kladionica je potrebno čekati jedan dan.

 

Web site

Stranice Pinnacle kladionice nisu dostupne na hrvatskom jeziku, tako da preostaje upotreba engleske verzije, ili nekog drugog od nekolicine svjetskih jezika na koje su prevedene. Prikaz tečajeve je mogu?u sva tri formata decimalni, britanski i američki.

Odmah da kažemo rolex replica prikaz ponude i oklada na Pinnacle sajtu je nešto potpuno drugačije od uobičajenog pregleda kod većine kladionica na koji ste vjerojatno naviknuti. Ponuda kladionice je u centru pažnje web sajta, kako i treba biti i zauzima 90% glavnog ekrana, bez raznih blještećih smetala sa strana, nakon odabira natjecanja prikazuju se dostupne oklade, a ostala natjecanja su nakon toga dostupna sa padajućih izbornika pri vrhu stranice. Oklade se plasiraju upisivanjem uloga u polja pored navedenog tečaja, a nakon klika na potvrdu se učitava nova stranica sa prikazom listića i odabranim okladama, za potvrdu je potrebno upisati lozinku. Opet kod drugih kladionica smo većinom naviknuti na prikaz listića negdje sa strane sa svim okladama, ali i to je kod Pinnaclea drugačije. Zbog toga će procedura klađenja početnicima biti ispočetka zbunjujuća, ali nije teška i nakon par plasiranih oklada će biti savladana.

Sigurnost podataka je zaštićena standardnom SSL 128 bitnom enkripcijom.

Korisnička služba se može kontaktirati samo emailom, dakle telefonom nije moguće, kao ni instant chat servisom. Ali s obzirom da je opcija kontakta cartier replica emailom generalno najpopularnija u Pinnacleu su se odlučili samo na nju, ali to rade stvarno dobro, tako da odgovor obično dolazi za 15 do 20 minuta! Preporučamo kontaktiranje na engleskom jeziku.

 

Zaključak

Pinnacle Sports je kladionica koja u određenim natjecanjima i za određene oklade nudi najviše tečajeve na tržištu. Pinnacle radi sa najmanjom profitnom marginom i do samo 2-3% na određene sportove i oklade. Tečajevi bez konkurencije su njena najveća prednost.

Međutim Pinnacle je i kladionica koja za svoje korisnike cilja na ozbiljne igrače, ako možemo reći profesionalce. To se vidi na svakom koraku, po dizajnu web sajta koji zahtjeva određeno iskustvo u online klađenju i velikim dopuštenim limitima. Pinnacle cilja na rolex replica igrače koji uplaćuju velike iznose, igraju puno, ali i koji osvajaju puno. Zbog toga Pinnacle ne ograničava uspješne igrače ograničavajući im uplate ili uloge te ima najveće limite od online kladionica. Pobjednici su dobrodošli u Pinnacle kladionicu.

Pinnacle će možda korisnicima koji se klade iz zabave i razonode biti manje zanimljiv, zbog neatraktivnog web sajta, nedostatka naprednih mogućnosti online klađenja, npr. nema klađenja mobitelom, SMS rezultata itd, te podržanog malog broja raznih vrsta oklada.

Potrebno je i reći da Pinnacle kladionica uživa veliki ugled u svijetu, upravno zbog svoje specifičnosti, orjentiranosti na ozbiljne igrače, brzih cartier replica isplata i odlične službe za korisnike i da mnogi smatraju da je ovo kladionica koja ima najbolji menadžment.

 

Što nam se sviđa...

 • najviši tečajevi na netu
 • nema ograničavanja uspješnijih igrača
 • rano objavljivanje tečajeva
 • brze isplate
 • visoki limiti
 • odlična reputacija, bez ijedne crne mrlje
 • odlična korisnička podrška

A ne sviđa nam se...

 • nema prijevoda na hrvatski
 • nezadovoljavajuća razrada oklada
 • zastarjela navigacija, neuobičajeno plasiranje oklada i prikaz listića
 • komplicirana za početnike

 

PINNACLESPORTS.COM

Kliknite ovdje za otvaranje računa kod Pinnacle Sports kladionice!


 

OCJENE IGRAČA PINNACLE SPORTS KLADIONICE

Ocjene Igrača
1. TEČAJ prosječna ocjena  5  (maks. 5)
2. PONUDA prosječna ocjena  3  (maks. 5)
3. UPLATE I ISPLATE prosječna ocjena  3  (maks. 5)
4. WEB SITE prosječna ocjena  3  (maks. 5)
5. PROCES KLAĐENJA prosječna ocjena  3  (maks. 5)
6. SLUŽBA ZA KORISNIKE prosječna ocjena  5  (maks. 5)
7. PROMOCIJE prosječna ocjena  3  (maks. 5)
8. NAPREDNA PONUDA prosječna ocjena  2  (maks. 5)
 
Prosječna ocjena igrača  3.38  (maks. 5), od 1 igrača.

Pogledajte sve ocjene igrača / ocjenite Pinnacle Sports kladionicu.

 

Daj Komentar! Uključite se u PINNACLE temu u forumu sa svojim komentarima i pitanjima!

Pogledajte također i Tojesigura.com NAJKOMPLETNIJI vodi?za online klađenje za početnike!

 

Puno uspjeha u online klađenju,

Tojesigura.com!

Članak je napisan sa najboljom namjerom da pruži početni uvid u Pinnacle Sports kladionicu. On je također i subjektivan opis autora i poslužite se njime kao uvodom, a uz našu pomo? ćete najbolje sami odlučiti koliko određena kladionica odgovara vašim potrebama. Ne možemo garantirati točnost informacija iznesenih ovdje, jer svaka kladionica često mijenja svoja obilježja (ponudu, dizajn internet stranica, itd...), tako da ovaj opis u nekom budućem vremenu ne mora odgovarati stvarnom stanju.


chanel replica
Open / Close Module Close Module
Posljednje poruke foruma
Can you stream NBC Sports on Roku?
Posljednji Odgovor od garciatatiana
U forumu: Internet Kladionice

Garett Bolles Jersey
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET

New Nike Trainers
Posljednji Odgovor od Qacvclace
U forumu: Javna Tribina

New Nike Trainers
Posljednji Odgovor od Qacvclace
U forumu: Javna Tribina

www.redwingsshoponline.com
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET

Adidas Superstar Argent
Posljednji Odgovor od Qacvclace
U forumu: Javna Tribina

www.thevikingsfootballauthentic.com
Posljednji Odgovor od hong wei
U forumu: Javna Tribina

Seattle Seahawks T-Shirt
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET

www.minnesotavikingsteamonline.com
Posljednji Odgovor od hong wei
U forumu: Javna Tribina

Duane Brown Jersey
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET

Cheap Jordan Jenkins Jersey
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET

Darron Lee Jersey
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET

Newport Cigarettes Smoking brings me
Posljednji Odgovor od cigspriced
U forumu: NOGOMET

Leonard Fournette Jersey
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET

Telvin Smith Jersey
Posljednji Odgovor od huangjian123
U forumu: NOGOMET


[ Vrijeme izvršavanja skripte: 0.3438 ]
[ Članovi pregledavaju stranicu: none ]

Copyright ©2002-2012 Tojesigura.com [10 GODINA S VAMA!]
Sva prava zadržana.

  Iznad 18Tojesigura.com pruža informacije o sportskom klađenju koje je zabranjeno za maloljetnike.
Osobe koje imaju problema s klađenjem ovdje mogu pronaći pomoć.

Tojesigura.com je najpreglednija na razlučivosti ekrana od 1024x768.
Nazad na Vrh